|
Post by maqedonsi on Jul 8, 2005 12:00:36 GMT 1
Vetem nji sugjerim.N.q.s doni keng rap, kerkoni keng te G-Unit (50 Cent,Young Buck, Tony Yayo, Lloyd Banks, etc) P.sh albumin e 50 Centit "The Massacre" dhe kenget nga albumi i vjeter "Get rich or die tryin' " si "Heat" dhe "What up gangsta"(mos e ngatarroni me kengen "Wanksta"). Pastaj hitet "How we do", "Hate it or love it", "If I can't", "Stunt 101", "Let me in"=(kjo esht e Young Buck), "I'm so fly"=e Lloyd Banks, etj.
|
|
|
Post by NoKSaLcA on Jul 8, 2005 13:06:16 GMT 1
maqedonsi nuk jam dakort me ty e me kta kengtar pedera . Ketu duhet ma ba reklam per hip-hop sh[]ptar. se ai duhet me u perhap dhe jo kta 2pac zezak . Nje sugjerim nga mua ReBeL a.k.a UnIkKaTiL dhe krejt TBA (grupi i rebelit) . se spo na rruhet per ata zezakt e amerikes. P.S. edhe Rudi osht goxha mire
|
|
|
Post by maqedonsi on Jul 8, 2005 14:54:52 GMT 1
Per rudin jam edhe un dakort.Sidomos me ate "mos u llastoni" qe ja vle. Dhe ate "ejani ju ftojm ne parti" .Dhe nji tjeter qe s'm'kujtohet me Ingrid Jushin.
|
|
|
Post by alban on Jul 8, 2005 17:12:54 GMT 1
Mos u llastoni esht me ingrid jushin o bir.
|
|
|
Post by NoKSaLcA on Jul 8, 2005 20:39:18 GMT 1
o debila ka dhe nje tjeter me ingrid jushin "jam me ty"
|
|
|
Post by maqedonsi on Jul 11, 2005 10:09:08 GMT 1
O alban po kenget me nam un mer mut te kam then qe ti marresh me.Se dikam un ate me Ingrid jushin jam me ty, vetem se s'po mu kujtote titulli.Buuuuu alban +1.5 pik te klasifikimi debilave.
|
|
|
Post by immortel on Jul 11, 2005 10:23:48 GMT 1
o cuna nese nuk e dini Rudi ft Ingrid Jush jam me ty. Ja ku e keni
|
|
|
Post by immortel on Jul 11, 2005 10:25:22 GMT 1
Jam me ty
Ingridi : Puthjet e embla i kujtoj perkedheljet jo nuk i harroj por tani me duket si nje loj dhe pa ty une mundem te jetoj
rudi&ingridi: jam me ty ne cdo hap te jetes sime ne cdo tingull te kenges sime, ne jemi dy.
Rudi: Dua te di nese jetoj prap ne endrrat tua pasi ne mendjen time ti je akoma me mua tani une endem ne erresire edhe pse dielli ndricon agimi zbardh per mua vetem kur ti me perqafon, a me kupton? Kur une them se nuk kam frym pa ty por e di qe thell ne zemren tende une jetoj me ty me shih ne sy e me thuaj cfare lexon? pendim e trishtim nje lot qe rrjedh deshmon, por une jam me ty ne cdo hap te jetes sime ne cdo tingull te kenges sime ne jemi dy te pres i deshperuar larg teje i pergjysmuar por minut pas minute te ndjej duke u afruar tani vuaj gabimet koha zbut dhimbjen por nuk zhduk kujtimet, jetoj me pritjen qe e quaj shprese, me jep dhe nje mundesi qe shpresa te mos vdese
ingridi : nuk dua te gaboj nuk dua te degjoj dhe pa ty une jetoj...
ti me ben te vuaj ndjenjat me jane shuar pse me lendon kaq shume me thuaj
rudi : Sikur ta dija qe gjerat do shkonin kshu une do isha menduar sepse tani qe ti ja larg kuptoj se kam gabuar e di qe je lodhur me justifikimet edhe nje here te vetme e une premtoj qe do shohesh ndryshimet e per te prekur kujtimet kujto telefonatat plot pasion sa here me the te dua ne telefon a e kujton? mos harro se syt e mi te ndjekin ty ngado qe shkon. Ku shkuan endrrat qe ne kishim? mos valle nuk jemi prap ata qe ishim? veshtire ti prishim Se dua te te ndjej ndjej dua te te kthej kthej e kur s'te kam prane dua te te gjej gjej.
Jam i penduar per cdo dhimbje qe kam shkaktuar por akoma besoj ne ate qe kemi ndertuar besoj ne historine tone besoj ne dashurine tone besoj ne nje lidhje te shenjte qe zgjat pergjithmone
Puthjet e embla i kujtoj perkedheljet jo nuk i harroj por tani me duket si nje loj dhe pa ty une mundem te jetoj
nuk dua te gaboj nuk dua te degjoj dhe pa ty une jetoj...
ti me ben te vuaj ndjenjat me jane shuar pse me lendon kaq shume me thuaj.
|
|
|
Post by immortel on Jul 11, 2005 10:26:01 GMT 1
Rudi 100%sh[]ptar
|
|
|
Post by immortel on Jul 11, 2005 10:26:56 GMT 1
100% sh[]ptar
une jetoj per sh[]perine sepse jam sh[]ptar nje rrecitim per sh[]perin tesh si kurr me par jam i papermbajtshem kur flas per kundershtar e tradhtar pa meshiren me te vogel do te terhiqen zvarre. kjo eshte kenga ime kjo eshte fjala ime nje fjale patriotike pra kjo eshte ndjenja ime eshte shpirti im i gdhendur mbi kte krijim per cdo antish[]ptar do kete vetem percmim diskriminim ngado qe shkojme ne kemi fame fituar nga gjaku qe dhame se djemt sh[]ptar nuk mund te merren neper kam' fjala albanian kur sh[]ptohet mbjell panik te fut frik nuk njeh mik prandaj ik toleranca zero per ata qe na luftojne qendruam neper vite dhe prap veten tregojme por tani refreni im po vjen ngadal nen stilin tim te eger 100% sh[]ptar.
refren
une ndjehem krenar se kam gjak sh[]ptar ky eshte rudi ky eshte stili 100% sh[]ptar. ( 2 here)
atehere mundohem te shpjegohem ne muziken time revoltohem pasqyroj gjendje shpirterore muzik lufte para[]tje burrnore i mbushur me krenari i veshur kuq e zi ne rritmin tim hip hop duhet te futesh edhe ti lart me lart do shkoj si sh[]ptar me skenderbeun tatuazh ne krah jam i pandar figur qe na nderon figur qe me frymzon me atdhetarizem te infektoj virus qe te krenon e un e stafi im jemi te terrbuar nga nje rritem i pa degjuar nderkohe qe te tjeret jan vonuar ne skene ne fjalet qe kan rrimuar njerez qe sme dojn kujtojne se me poshtrojne por ne te vertet ata me frymzojn qe une te vazhdoj me tej te di si tua kthej ne luft ose ne heshtje jane menyrat qe une pelqej se di pse por gru e keqeat gjithmon me ndjekin me pasion explicit ato me mbushin textin por tani ato pretendojne pare dhe fame kerkojne idealet e mija gjithmone ne plan te pare pastaj te tjerat vine me rradhe se ne mendime ne shpirt ne gjak une jam 100% sh[]ptar
refren(2 here)
te rritur ne rruge por gjithmon me seder ne ligjet e pashkruara te nje epoke tjeter prandaj dhe temperamenti jone i eger nuk duron kur te tjeret flasin teper kur provokojne te vrasim nuk ta zgjasim ne nuk tolerojme e as njeri mbi ne vetem zoti mbi ne ne qoft se ti kerkon luft destinacioni nen dhe' nga Shkodra ne Prishtine nga Prishtina ne Tiran ku do qe vllezrit jane mua prane me kane me textin tim dedikuar atyre qe nuk rrojne i veshur me epitete per sh[]ptaret e vertete qe sot jetojne nje album me shume per te gjithe nga une rivalet flejn gjum endrra e tyre e keqe jam une ne sulm ku jane njerzit e mi corleone staff and gangstas company my homies double E gati te japim cdo gje per qellimet tona qe shkojne deri ne marrezi per mu kjo ka rendesi se deri kur te vdes une 100 % sh[]ptar do te mbes me dinjitet ne vendin tim frymzim per kompozim nderkohe muzika ime eshte sfide dhe argetim.
|
|
|
Post by NoKSaLcA on Jul 11, 2005 12:11:17 GMT 1
lene lene se redi i ka mar nga nje forum tjeter keto dhe tani ben sikur i ka ber vet pupupupu . o red i kena pa para tejet mer djal i mire ------------------------------------------------------------------ ShQ|pE Me Dy KrEnA
|
|
|
Post by NoKSaLcA on Jul 11, 2005 12:58:24 GMT 1
o red do nai text te rebelit mer ---------------------------------------------------------- M'Ka FaL ZoTi KrEjT HaJvAn
|
|
|
Post by immortel on Jul 11, 2005 22:08:04 GMT 1
O noko s'thash un qe i kam bo vete.
|
|
|
Post by immortel on Jul 11, 2005 22:10:31 GMT 1
Per nje dashuri Ermal Fejzullahu
Pse me ben vuaj une Dhe te shkrihem per nje dashuri Dhe t’lutem dhe t’lutem per ty Pse me ben me lote ne sy Ndonse lotet nuk i meritoj Kto netet e gjata si ‚ii kaloj
Ti qe sod je me tjeterkend Dhe shume embel ti po i buzeqesh Gjersa une pas teje Dua te vdes, une dua te vdes (2x)
Pse te besova aq shume Dhe ta fala zemren time t’shkrete Qe digjet, qe digjet tash vete Pse me ben me lote Ndonse lotet nuk i meritoj Kto netet e gjata si t’i kaloj
Ti qe sod je me tjeterkend Dhe shume embel ti po i buzeqesh Gjersa une pas teje Dua te vdes, une dua te vdes
|
|
|
Post by immortel on Jul 11, 2005 22:10:54 GMT 1
Neser Shkoj - Ledina Celo
Mos u trishto, Ti e kishe enderruar nje Vello te bardhe, Nena ime me beko Dhe mos qaj, Neser do te shkoj, E fundit nate...
A e mban mend, Sa e kishe imagjinuar Fustanin e bardhe, Edhe une kam fatin Si c'do vajze, E di do me mungojne, Te embelat fjale...
Ndoshta do qaj, Se malli Ty do te marre, Do te marre!
Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, Le te bie nje daulle, Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, E gjithe bota le te tundet, Kenga te filloje, Oh po dasma mos mbaroje, Ti-ti-ta.
Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, Le te bie nje daulle, Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, E gjithe bota le te tundet, Kenga te filloje, Oh po dasma mos mbaroje, Ti-ti-ta-ti.
Neser do shkoj, Do te dal une nga kjo porte Me yllin e bardhe, Me percill ti nena ime Dhe ma fal, Lotin e arte, Te embelat fjale...
Ndoshta do qaj, Se malli Ty do te marre, Do te marre!
Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, Le te bie nje daulle, Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, E gjithe bota le te tundet, Kenga te filloje, Oh po dasma mos mbaroje, Ti-ti-ta.
Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, Le te bie nje daulle, Eh ri-ti-da, eh ri-ti-da, E gjithe bota le te tundet, Kenga te filloje, Oh po dasma mos mbaroje, Ri-ti-ta-ti.
Hou!
Ooooooooooooooh, Ri-ti-da, eh ri-ti-da, Kenga do te filloje, Oh po dasma mos mbaroje, Ti-ti-ta-ti!
|
|