|
Post by NoKSaLcA on Jul 8, 2005 13:12:31 GMT 1
osht pak banale i cik fare
Dridhet toka/deti po gjemon/ me 7 p*dh* k**i po lufton jehojn fushat edhe malet/komandant k**i kur nuk ndalet.
HahHahAHahHA. e lezetshme ëë?? bej poezira kur jam drru edhe un .
|
|
|
Post by maqedonsi on Jul 8, 2005 14:31:46 GMT 1
[.......] o maqe....do hash druuuuuuuuu . permbaju temes o bir. na boj nji poezi te stilit "dru" si kjo e olsit.. me komandant..e di vet ti..
|
|
|
Post by NoKSaLcA on Jul 8, 2005 17:52:20 GMT 1
o maqedons nuk ke shanse me bo te tilla poezi ti mer se i bo kush i bo keto mer
|
|
|
Post by NoKSaLcA on Jul 9, 2005 20:51:28 GMT 1
nja tjeter
sa gure ka mali sa uje ka deti o almit a te te q* njeher motren se su bo qameti
|
|
|
Post by immortel on Jul 9, 2005 22:36:34 GMT 1
[Po pse bertet ti mi, se ti []va robt!] |Pa veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeend|
|
|
|
Post by immortel on Jul 9, 2005 22:37:21 GMT 1
E kam babin te tatimet! E kam Roje!
|
|
|
Post by NoKSaLcA on Jul 10, 2005 10:48:55 GMT 1
hahahahahah ajo eshte immortel po shko e thuja letersise ate ti hahahahah
|
|
|
Post by maqedonsi on Jul 11, 2005 10:03:08 GMT 1
pak rrep ne rrym poezie se me çat karin.Kjo esht per ty alban qe kujton se je rreper, po s'je veç nji peder.Mos u merr me mu, se s'jam noku qe bohet dru.Duhet pak vullnet dhe pak stil, po jo aq sa t'mendosh se je Unikkatil.Ju kujtoni se dini me bo rrep, po degjoni d**e qe ka lind ne prilep.Kaq per ju karuca qe s'dini ç'esht biruca...
|
|
|
Post by NoKSaLcA on Jul 11, 2005 12:13:43 GMT 1
HAhahahahahahah o maqe po ti as ke kalu naiher afer burgut mer toricel mos me u mar me maqen se sta ban te gjat ,eshte spat si pernat ,i con p*llat ne krevat ------------------------------------------------------------ ShQ|pE Me Dy KrEnA
|
|
|
Post by immortel on Jul 11, 2005 22:05:45 GMT 1
Nese sonte ndihesh vetem dhe ke qejf te pish nje cigare, Fike driten hap paketen dil e pije ne dritare.
I M M o R T E L
|
|
|
Post by alban on Jul 11, 2005 23:45:54 GMT 1
yyyyyyyyyy, qe sot e tutje, s'ka me Maqe... Gaxhaaaa.|;D..
le qe.. harrova un.. to s'je sh[]ptaaaaar mo.. ti je Bullgar muti, qe te ka rrejt plaka se te ka bo me plakun tat ne Prilep, kur plaka jote punote ne nje klub tip " Noel" a.k.a Strip Club ne Varna. Plaku jot i vertet quhet Dimitri Reborov ene esht ish i KGB-s. Tani puno si producent filmash me pulle te kuqe, [ te kujtohet kur plaka te tha se do ikte per nje udhetim pune] ;D Pastaj plaken ta ekstradun , se i tha doktori qe do lindesh nje specie te palejuar nga shum qeveri. ;D. pranej edhe erdhi ne sh[]pri, ose me mir ne bugac. Ngaqe s'e zite vija administrative, s'kishte kopetence qeveria. ahahahahhaa
|
|