|
Post by NoKSaLcA on Jul 9, 2005 20:46:37 GMT 1
pupupu me rafte i pik mu mer qe po me thote almit qe jam i marum e looser. o almit po pse ja ban vedit mer kokra ka*rit. po a isha un ai qe te q*te ropt cdo dite mer homosekual. mer peder m*ti . po ti m*t n'b*the ske me m'shajt mu mer
o almit un te thy kafken per i fjale a guxon perpara ti me m'dal ta q* at non mer djale
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- pranaj mlidh ment e kokes
|
|
|
Post by djhacker on Jul 9, 2005 21:02:52 GMT 1
Mir pra forumista, me kane kerkuar te bej nje pune ketu, besoj kuptohet nga emri me ca keni te beni, [ me nje rrot k***] , prandaj pres nje pergjigje nga ky admini qe quhet alban.
|
|
|
Post by NoKSaLcA on Jul 9, 2005 21:18:58 GMT 1
hahahahahahahahah ahahahah jam i larte e jam i larte ska kush me mkap se sa flet almiti kejt zemra me leviz pej venit . gjynaf i shkreti qa kujton se ma ka fut . o almit e ke mrena lale shife mire eshte me mire mos me pat pun me mu ---------------------------------------------------------------------------------------------- Un jam Sh[]pe me Dy KreNa
|
|
|
Post by immortel on Jul 9, 2005 22:45:54 GMT 1
1. O Almit, po ke thene gje per mu, ti kam [] robt mu n'goj nji nga nji qe t'gjith mer homo muti. Po t'[] ty edhe ate Rusin qe ke kap(se e dime qe esht cun). Un ta [] Familjen n'goj. Ca dashore ruse ke kap ti mer rrote kari. Kur t'pyta un a ke taku na i rob me the vetem cunin dhe gocen e halles. O Mashtrus muti. Ta [] familjen n'vagin. Ti s'ke byth me m'shajt mu se ti [] robt, te bej llom. Ah mer Almit, bo si trim se je 600 vjet drite larg, po kur ishe ktu hajshe dru si heret. Mir mir se do vish per na i vizite ktu ti, po do jem i pari qe do te te pres me shkop bejzbolli n'aeroport. Kom per te ta kput karin e kom per te ta vu n'ball. Pastaj kom per te ti fut ato duret qe ke te brima karit. Edhe pastaj kam me shti karin tim Te bytha jote e vogel e zeze. Po un nuk kam nevoje per nje Almit tore qe esht gati me ma mar n'goj.
----postimi i lene i pacensuruar, ne saje te permbajtjes shume domethenese, duke pasur parasysh qe ky eshte nje postim , i cili ka vlere per te gjithe personat e kti rrethi ---- dhe Almit, mos kujto se ne Ca je i sigurt lale, e di vet ti...kshtuqe, nuk mjaftojn 200000 km qe ti te kesh bythen e sigurt....
|
|
|
Post by alban on Jul 9, 2005 23:09:07 GMT 1
ahahahahahahhahahahhahaha, o djhacker, almit domethon, ose kushdo qe te jesh. paske fillu me u mar me torer ti lale, ahahahahaha gjithsesi, 203.173.160.44 ky esht client serveri jot, kerko ne www.google.com me komanden: define: client server nese s'e di car esht. +, mos na hajd ktu e na bo pordh,.,. ok lale.. hajde naten. adresen time e ke te profili.
|
|
|
Post by NoKSaLcA on Jul 10, 2005 10:43:26 GMT 1
meqe ra fjala ke goca e halles se almitit ajo ishte alamet p*lli mer cuna. ene ti immortel nuk o jesh i pari qe do ta rrafesh almitin se ka pune me mua njejer. po almit dukesh sa trime qe je mer homoseksual. ne duke te shajt nga ropt e nga motra e vogel dhe ti vetem na thua qe jemi te marum.Kjo tregon qe i therret menjes se do vish njeher ne sh[]peri dhe kena me t'q* ropt mer torre. Na e ke friken . -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sh[]Pe Me Dy KrEnA
|
|
|
Post by NoKSaLcA on Jul 10, 2005 11:32:32 GMT 1
F*CK Almit Bebi (almut bebushi) -------------- i am the king and u are the Gay --------------------------------------------------- Sh[]Pe Me Dy KrEnA
|
|
|
Post by immortel on Jul 10, 2005 16:45:08 GMT 1
O NokSalca , ah me lale ca kena me e rraf ate almitin.... UPUPUPUPUPUPUPU ca ke me heq ti me lal. O Rast ta ... familjen n'goj. Un kurrkujt si bej dom, Vec ty kam me t'bo llom.
-- me rob shpie, do dalesh jasht.. e kuptojm thelbin e fjales, ene pa e shkrujt te plot mo lal ;D --
|
|
|
Post by immortel on Jul 10, 2005 16:55:29 GMT 1
O Almit ca po thosh ti , ato kater cunat mo njish te fulcit ishin Macja dhe rusa. Macja te ka pas mbrojt ty se i vinte keq qe keqtrajtojshin nje homo te pambrojtur.Po pastaj kur e merrte vesh se sa shum tore ishe ti fillonte tallte K me ty. Rusa ste ka shajt vetem se ste ka taku. Se po ta kishim ne klase kishte per ti [] robt. Po gerti qe ti ka [] robt nji e nga nji te gjith. Un me nokun po dihet. Pa harruar edhe grupin e sherrit qe t'rrifshin kot ty(Ervin, Donaldin, Sokolin) Ke t'fala nga Adrian Kaja. Me ka thon me ti [] robt, po sja kam permbush akoma plotesisht deshiren. Ja kam permbush 1/2. (Sa shum rob qe ke dhe ti mer byth[]r, u lodha tu i [])(Me eshte rrit k 6 cm). Gjthashtu te dregon te fala edhe Vasjani. Respekte ke edhe nga Mirgeni.Ai e zbuloi sekretin qe te kishte [] ty vetem pas ikjes tate.(Po te ka [] mirgeni edhe ti sna e ke tregu ne.) Por pershendetjet me te sinqerta i ke nga Dritan Broka dhe Rakeli. Me thane qe keni qene nje treshe e forte fare. Me thane qe ti rrije ghithmon ne mes si hamburger. Gjithashtu me thane se kane ngelur vetem te dy bashke dhe po e ndjejne goxha mungesen tende.
Te fala goces halle. IMMORTEL
|
|
|
Post by NoKSaLcA on Jul 10, 2005 20:54:33 GMT 1
o almit hoqa dore lale nga ty , nuk do te shaj me se me vjen gjynaf per ty dhe per plaken tate, pranaj nga mua nuk ke me gje, se boll te kam rraf e te kam shajt,(mos meno qe jam pendu qe te kam rraf) .THjesht lale sdua me u marr me ty. Vetem kaq po t'thom: veq mos te pafsha se kam me te rraf keq lale do te vdes ne drru mer ti qe sdoje sherr njeher e nje kohe pranaj ban mire mos me ardh ne Sh[]peri
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sh[]Pe Me Dy KrEnA
|
|
|
Post by NoKSaLcA on Jul 10, 2005 20:57:24 GMT 1
almit e kam rrujt nje stek bilardoje me ta thy ne koke me rasti vogel dhe thingya : pse jam i marum un mer torre??? se te paskam rraf ty sma do menja qe jam i marum veq per kaq gje ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sh[]Pe Me Dy KrEnA
|
|
|
Post by NoKSaLcA on Jul 10, 2005 21:05:23 GMT 1
Jom i musht mllef plot, Almit nuk po t'sho, veq qe du me t'q* ropt, ajo sdon me than kurgjo, eci neper terr , se ste kam rraf prej kaher, me dit qe du me t'q* ropt , se lo pa t' rraf edhe ni her. ------------------------------------------------------------------ Sh[]Pe Me Dy KrEnA
|
|
|
Post by maqedonsi on Jul 11, 2005 9:13:11 GMT 1
O Albano, Almiti nuk eshte, po ben vete.Nigjoje i çik immortelin te ajo pjesa qe i thot almitit kur t'vish do t'pres kårin ( ktu hajde mo pranohet ) do te ta marr e do ta vej n'ball (ene ktu ka i çik ekzagjerim po hajd mo) e do te t'fus gishtat te vrima ku tu pre kårin e kårin te bytha vogel..., tashi ktu kush esht rasti???.A ka mo rast se immorteli, vagini somes.O immortel ti je me keq se atere qe i the anxheles a.k.a "Nikoletes" a t'[] m'byth i her.Hik mer kår vdis
|
|
|
Post by immortel on Jul 11, 2005 10:06:06 GMT 1
O Mace kari, e para punes lexoji gjonat tamom. Te vrima biles do fus duret e Almitit. Po ti ca k***n ke qe e mbro Almitin apo te djeg se je edhe ti homo edhe po te shajme te dashurin.
|
|
|
Post by NoKSaLcA on Jul 11, 2005 11:35:03 GMT 1
o maqe sikur te pushosh e te mos llapesh shume do besh shume mire se na ke qa k*rin. vjen ti nga p*lli somes e na bo si i forte me redin sdua qe te kesh shume llafe mer. pa te dime sa i forte je ene ti , almitin e kena rraf e do ta rrafim
|
|